Novo Nordisk A/S Udtalelse

I sommeren 2010 læste jeg Pernilles bog Styrkebaseret ledelse. Bogen bygger på fundamentet af Appreciative Inquiry forandringsmodellen, og tager den skridtet videre og forklarer på en letforståelig måde, hvordan man konkret kan bruge styrkebaseret ledelse i det daglige. Jeg vidste, at jeg bare måtte lære mere – så jeg kontaktede Pernille og fik hjælp til at opdage mere om ledelse – og om mig selv. Sidenhen hyrede jeg Pernille til at afholde seminarer for og træne mine ledere og min afdeling. Pernille er fænomenal til at sætte et meningsfuldt og ambitiøst program sammen – men hun er også åben overfor hvad der kommer op undervejs, så hun kan ændre programmet alt efter hvad der viser sig at være bedst undervejs. Et af de programmer, Pernille har faciliteret for min ledergruppe, var med temaet “nærvær og autenticitet” – og dette forløb blev afholdt for VP´ere, SVP´ere og team-ledere på en lille ø. Pernille og hendes kollegaer holdt os til ilden med træning og øvelser, som mine kollegaer stadig refererer til i dag. Øvelserne var konkrete og lette direkte at implementere i det daglige, og hjalp os med at træffe kloge beslutninger og forblive nærværende i vores dagligdag “hjemme” i organisationen.

Gennem de sidste syv år har jeg endvidere brugt Pernille som min personlige coach og sparringspartner. Pernille er utrolig god til at lytte og til at udfordre mig i forskellige situationer. Hun har endvidere hjulpet mig til at få mere ud af livet og af mig selv, i situationer der ellers ville have forekommet fastlåste og svære at være i.

Hvad end det har været at præsentere mig for en anden måde, man kunne tænke om situationen på eller introducere mig for et konkret redskab til at håndtere situationen med, så har hendes råd altid hjulpet mig til at blive en bedre version af mig selv. Redskaberne er stadig en vigtig del af mit liv og hjælper mig i mit daglige arbejde som afdelingsleder, kollegaer, far og ægtemand. Hvis du leder efter en strategisk orienteret sparringspartner, konsulent eller rådgiver, med hjertet på rette sted, så er Pernille den rette person.

Martin Gert Hansen, Afdelingsleder, Novo Nordisk A/S