MTHøjgaard Udtalelse

Vi har i MT Højgaard Design & Engineering gjort brug af Pernille Hippe Bruns kompetencer i forbindelse med gennemførelse af en strategisk udviklingsproces med fokus på kultur og adfærd. Vi kaldte processen “Preferred Partner” for at sætte lys på det, vi ønskede mere af.

Processen blev indledt med en definering af ledelsesteamets individuelle og fælles styrker baseret på principperne inden for styrkebaseret ledelse; vi fik skabt en fælles platform, som lederteamet kunne agere ud fra, som er blevet præsenteret og gradvist bliver indarbejdet i hele organisationen i Design & Engineering af ledelsesteamet med henblik på at styrke kultur og adfærd hos alle.

Vores proces har kørt i godt et år, kører stadigvæk og er blevet håndteret yderst professionelt hele vejen igennem. Pernille får med skarphed og indsigt styret os i rigtig retning – og med sin åbne, direkte og positive facon ’aflæser’ hun os lynhurtigt og støtter og sparrer, når hun mærker, at det er dét, der skal til – hele tiden med smittende begejstring og tillidsvækkende ageren fra hjertet.

Lars Bork Hansen, Divisionsdirektør, Design & Engineering, MTHøjgaard