Berlingske Media Udtalelse

I  Berlingske Media havde vi været igennem en lang transitions fase, hvor vi først måtte overveje nye måder, vi kunne trives og overleve på som virksomhed – ikke kun som leverandør  af høj kvalitets nyheder,  men også i forhold til hvordan vi udøvede ledelse og bedst organiserede os  i et forretningsmiljø præget af konstante ændringer, nye spillere og konkurrenter på markedet samt nye forretningsmuligheder.  Vi havde behov for en strategisk rådgiver, der kunne hjælpe os med at designe og levere et ledelses- og talent program for vores chefer og up-and-coming talenter, som ville give dem de kompetencer og redskaber de havde behov for i forhold til at kunne lede og trives i denne nye virkelighed.

Pernille viste sig at være en excellent sparrings partner i forhold til at designe og levere disse programmer. Hun er intelligent, grounded, vellidt og har en uovertruffen evne til at kommunikere al teori på en simpel, relevant og motiverende måde. Kombineret med hendes intelligente måde at involvere deltagerne på, kunne de vende tilbage i deres respektive afdelinger og implementere bemærkelsesværdige organisatoriske forandringer.

Hvis du nogensinde har behov for en til at hjælpe med jeres  strategiske udfordringer og/eller udvikle og facilitere lederudviklingsforløb i jeres organisation, så vil Pernille være præcis hende, I leder efter. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

Malou Eskildsen, tidligere HR chef, Berlingske Media, nu selvstændig konsulent @atME