Aalborg Portland Udtalelse

Pernille har været hoved designeren og facilitatoren bag vores organisations strategiske orienterede lederudviklingsforløb. Hun har indtil nu haft 40 af top-lederne, inklusiv vores Executive Management Team gennem programmet. For Pernille var det altafgørende, at topledelsen deltog i programmet – hvilket viste sig også at have en stor betydning for programmets effekt. Ved at deltage tæt, var det muligt for EMT teamet at svare på spørgsmål og vise egne resultater med at bruge styrkebaseret ledelse. Derfra kunne ægte samarbejde begynde, og sammen skabte vi en ny, bedre og mere bæredygtig strategi for virksomheden.

Pernille er meget dygtig til at kommunikere budskaberne bag styrkebaseret ledelse og i stand til at få et program skræddersyet, så det passer til den enkelte organisation og de enkelte deltagere. Hun gør en opmærksom på, hvad der er af gode ting i organisationen og i de enkelte ledere og medarbejdere, som man kan bygge videre på, og dermed skabe gode resultater samtidigt med et godt arbejdsmiljø.

Jeg har, udover at være deltager på det organisatoriske program, haft fornøjelsen af at bruge Pernille som personlig sparringspartner. Hun har hjulpet mig med at bringe mine styrker endnu bedre i spil og at bruge styrkerne i teamet omkring mig.

Det, der gør Pernille unik, er hendes evne til at spotte, og få hver enkelt leder til at spotte deres egne styrker og hvordan disse kan bringes i spil til det fælles bedste. Hun er direkte og ærlig – både hvad angår styrker og svagheder. Ved at starte med styrkerne bliver det så meget lettere også at anerkende og se på svaghederne samt derefter at finde ud af, hvordan man kan håndtere dem.

Pernille har hjulpet os med at skabe en stærkere ledelseskultur til gavn for forretningen og for medarbejderne.

Mille Tram Lux, Finans direktør, Ålborg Portland